om loppisen


Här hittar ni all information och praktiska tips inför loppisen

VÅRA PRISER

 

•Bord: 290kr

•Klädstång med galgar: 125kr

•Stol: 20kr

•Eluttag:100kr

 

 

 

PRAKTISK INFORMATION

 

Här hittar du all praktisk information du som säljare behöver känna till för att lyckas på Lunds stora arenaloppis. Undrar du ändå över något är du välkommen att kontakta oss.

 

Vad ingår i min bokning?

Bord 180x70cm samt eventuell golvplats runt bordet. Man  kan även boka till klädhängare med galgar, stol och tillgång till eluttag.

 

När jag har bokat och betalt mitt bord och andra varor:

Eftersom vi sammanställer all information till er som bokat bord först efter att vi stängt försäljningen får ni infomration fredagen innan loppisen. Om du inte fått något mail så kolla även din skräppost så mailet inte hamnat där. 

 

Inflyttning och uppackning:

Sker loppisdagen mellan 08:00-9:30. Då loppisen öppnar för besökare kl. 10:00 måste du senast vara på plats kl. 9:30.

Kommer ni i bil sker in- och utlastning via lastzonen på baksidan av Arenan. Ni kommer dit via Nordanväg. Observera att bilen måste flyttas omedelbart efter att du lastat in dina varor då endast bilar med särskilt tillstånd har lov att parkera där och ni riskerar att bli bötfällda.

 

Nedpackning:

Vänligen plocka inte undan era saker innan stängning kl. 13. Ni ansvarar för att överblivna artiklar inte efterlämnas i byggnaden eller utanför. Återigen är det lastzonen på baksidan av byggnaden som gäller. Senast klockan 15:00 ska byggnaden vara utrymd.

 

Öppettider för besökare: 10:00-13:00

 

Parkering:

Vi rekommenderar att ni ställer bilen i parkeringshuset Arena Park som ligger på andra sidan vägen men som har en gångbro i direkt anslutning till arenan.

 

Försäljning:

Vänligen ha i åtanke att det ej går att ta ut kontanter inne på arenan. 

 

Entré:

För besökare 20kr i entréavgift. Barn under 7 år och medlemmar i H43 och LUGI går in gratis, vid uppvisning av medlemskort. Betalning med SWISH eller kort. 

 

Tillval av eluttag:

För dig som önskar eltillgång för att t.ex. låta kunderna testa elektroniska apparater går detta att lösa om du förbokar strömanslutning. Du får då tillgång till uttag i anslutning till ditt loppisbord.  Två bord delar på 10A, vilket innebär att du maximalt får förbruka 1000W för att säkringen ska hålla. Tänk på att vi inte tillåter att försäljare stör varandra genom att t.ex. spela musik, datorspel etc.

 

Betalning:

Ni bokar bord genom biljettsystemet Tickster som vi länkar till på ett flertal ställen. Det går inte att boka bord via telefon eller mail. Om det inte finns en aktuell länk på hemsidan innebär det att nästa datum för loppisen inte är bokat än. Så fort ett datum är bokat läggs information ut på hemsidan och vår facebooksida "Lunds Stora Arenaloppis"."

 

Avbokning:

Det går tyvärr inte att avboka ett bord men ni kan överlåta det till någon annan. Vänligen meddela oss i vilket namn bordet ska stå.

 

 

 

VILLKOR

 

Arenaloppisen tillämpar följande regler och villkor för  utställare:

 

  • Ni får inte börja packa ihop förrän loppisen stänger kl 13.

 

  • Allt ni tar med till arenan som inte blivit sålt får ni också ta med därifrån.

 

  • Det finns inte möjlighet att slänga överblivna loppor eller förpackningsmaterial på plats.

 

  • Det är inte tillåtet att sälja någon form av mat, dryck eller andra livsmedelsvaror.

 

  • Vi tillåter ingen försäljning av djur, vapen eller annan verksamhet som omfattas av svensk lag eller myndighetskontroll.

 

  • Bokad plats är ej återbetalningsbar. Du kan dock överlåta din plats till någon annan. Vänligen skicka ett mail till oss med ändringen på hej@arenaloppis.se